0031-644666260 info@ummah-connect.nl

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Beste bezoeker,


Bedankt voor uw interesse in onze website. In overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) hebben we deze privacyverklaring opgesteld om uit te leggen hoe we omgaan met uw persoonlijke gegevens.


Welke persoonlijke gegevens verzamelen we?

Wanneer u onze website bezoekt, verzamelen we automatisch informatie over uw apparaat, inclusief uw IP-adres, browsertype en -versie, tijdzone-instellingen en gegevens over uw browserplug-ins en besturingssysteem. We verzamelen ook informatie over uw bezoek, inclusief de pagina’s die u hebt bekeken, de tijden en data van uw bezoek en andere navigatiegegevens.

Als u zich abonneert op onze nieuwsbrief of ons contactformulier invult, verzamelen we uw naam en e-mailadres, zodat we u kunnen voorzien van updates over onze diensten en u kunnen contacteren.


Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens?

We gebruiken uw persoonlijke gegevens om u op de hoogte te houden van onze diensten, om u te informeren over wijzigingen in onze dienstverlening, om u te contacteren via onze nieuwsbrief en om uw vragen via ons contactformulier te beantwoorden.


Hoe beschermen we uw persoonlijke gegevens?

We nemen alle redelijke technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, verlies, vernietiging of beschadiging. We gebruiken beveiligde servers, firewalls en encryptie-technologieën om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen.

Hoe lang bewaren we uw persoonlijke gegevens?

We bewaren uw persoonlijke gegevens zo lang als nodig is om te voldoen aan de doeleinden waarvoor we ze hebben verzameld, inclusief om te voldoen aan wettelijke verplichtingen, zoals belastingwetten.


Wat zijn uw rechten?

U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens op elk moment in te zien, te corrigeren, te verwijderen of te beperken. U kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van uw gegevens, uw toestemming intrekken en verzoeken om de overdracht van uw gegevens naar een andere partij. Als u vragen hebt over uw privacyrechten, kunt u contact met ons opnemen via de contactgegevens hieronder.


Contactgegevens

Als u vragen hebt over deze privacyverklaring of over onze gegevensbeschermingspraktijken, kunt u contact met ons opnemen via e-mail: [email protected]

Bedankt voor uw bezoek aan onze website en uw interesse in onze diensten.


Met vriendelijke groet,

Ummah Connect