0031-644666260 info@ummah-connect.nl

Bestuur

Het bestuur van een liefdadigheidsorganisatie is van cruciaal belang voor het succes van de organisatie en haar projecten. Het bestuur is verantwoordelijk voor het nemen van belangrijke beslissingen en het waarborgen van de integriteit en transparantie van de organisatie.

Ummah Connect is een liefdadigheidsorganisatie die zich richt op het uitvoeren van projecten in verschillende Afrikaanse landen. Het bestuur van Ummah Connect bestaat uit drie leden: Özgür Ölmez als voorzitter, Ashraf Raafat als secretaris/penningmeester en Adrian Hoffmann als bestuurslid.

Als voorzitter is Özgür Ölmez verantwoordelijk voor het leiden van het bestuur en het sturen van de visie en strategie van de organisatie. Hij heeft jarenlange ervaring in het leiden van liefdadigheidsprojecten en heeft een sterke passie voor het helpen van mensen in nood.

Ashraf Raafat, de secretaris/penningmeester van Ummah Connect, is verantwoordelijk voor het bijhouden van de financiën en het opstellen van de jaarrekening en begroting. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle communicatie met donateurs en stakeholders op een transparante en tijdige manier verloopt.

Als bestuurslid is Adrian Hoffmann verantwoordelijk voor het ondersteunen van de voorzitter en de secretaris/penningmeester bij het nemen van belangrijke beslissingen en het ontwikkelen van de strategie van de organisatie. Met zijn achtergrond in internationale ontwikkeling en zijn ervaring in het werken met liefdadigheidsorganisaties brengt hij waardevolle kennis en expertise naar het bestuur van Ummah Connect.

Samen werken zij hard om ervoor te zorgen dat Ummah Connect haar doelstellingen behaalt en een positieve impact heeft op de gemeenschappen in Afrika. Door middel van hun leiderschap, toewijding en integriteit hebben zij het vertrouwen van de donateurs en de gemeenschappen die zij bedienen verdiend.