0031-644666260 info@ummah-connect.nl

Faq

Wat is Ummah Connect?
Ummah Connect is een liefdadigheidsorganisatie die zich richt op het ondersteunen van projecten in verschillende Afrikaanse landen. Onze projecten omvatten waterputten bouwen, weeshuizen bouwen en onderhouden, voedselpakketten inzamelen en distribueren, moskeeën bouwen en kleding doneren.

Waarom zouden we doneren aan Ummah Connect?
Door te doneren aan Ummah Connect, helpt u ons om het leven van mensen in Afrika te verbeteren. Uw donatie zal bijdragen aan de bouw van waterputten, weeshuizen en moskeeën, en aan het verstrekken van voedselpakketten en kleding aan degenen die het nodig hebben.

Hoe kan ik doneren aan Ummah Connect?
U kunt doneren aan Ummah Connect via onze website of door een bankoverschrijving te doen. Op onze website vindt u alle informatie over hoe u kunt doneren.

Hoe weet ik zeker dat mijn donatie goed wordt gebruikt?
Ummah Connect heeft een transparantiebeleid waarbij we regelmatig updates geven over onze projecten en de manier waarop we de donaties gebruiken. We garanderen dat uw donatie volledig wordt gebruikt voor het beoogde doel.

Hoe kan ik op de hoogte blijven van de projecten van Ummah Connect?
U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de projecten van Ummah Connect. Daarnaast kunt u ons volgen op social media platforms om updates te ontvangen over onze projecten.

Kan ik specifiek kiezen voor welk project ik wil doneren?
Ja, u kunt specifiek kiezen voor welk project u wilt doneren. Op onze website vindt u alle informatie over de verschillende projecten waarvoor u kunt doneren.

Worden donaties aan Ummah Connect belastingvrij gesteld?
Ja, donaties aan Ummah Connect zijn belastingvrijgesteld. Na het doen van uw donatie ontvangt u een ontvangstbewijs dat u kunt gebruiken voor belastingaftrek.

Kan ik vrijwilliger worden bij Ummah Connect?
Ja, we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers om ons te helpen bij het uitvoeren van onze projecten. U kunt ons contacteren via onze website voor meer informatie over vrijwilligerswerk.