0031-644666260 info@ummah-connect.nl

Oprichting Ummah Connect

Ummah Connect is opgericht met als doel liefdadigheidsprojecten te doen in verschillende Afrikaanse landen. Onze missie is om mensen in nood te helpen en bij te dragen aan het oplossen van de uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd. We doen dit door verschillende projecten uit te voeren, waaronder het bouwen van waterputten, weeshuizen en moskeeën, het verzamelen en doneren van voedselpakketten en het doneren van kleding.

Onze waterput projecten zijn bedoeld om gemeenschappen in Afrika te voorzien van toegang tot schoon drinkwater. Veel mensen in deze gemeenschappen hebben geen toegang tot schoon drinkwater en zijn afhankelijk van besmette bronnen. Door waterputten te bouwen, helpen we deze gemeenschappen hun gezondheid te verbeteren en de toegang tot schoon drinkwater te verbeteren.

We bouwen ook weeshuizen en onderhouden wezen om te helpen bij het bieden van een veilige en liefdevolle omgeving voor kinderen die hun ouders hebben verloren. Onze weeshuizen bieden de kinderen basisbehoeften zoals voedsel, kleding en onderdak, evenals onderwijs en medische zorg.

Naast onze waterput- en weeshuis projecten, verzamelen we voedselpakketten om honger te bestrijden en helpen we bij het bouwen van moskeeën voor de lokale gemeenschappen. We geloven dat het belangrijk is om de religieuze praktijken van de gemeenschappen die we ondersteunen te respecteren en te ondersteunen.

Tot slot doneren we ook kleding om de mensen in deze gemeenschappen te helpen zich te kleden en te beschermen tegen de elementen.

Bij Ummah Connect geloven we in het belang van liefdadigheid en het helpen van degenen die het nodig hebben. We zijn toegewijd aan het ondersteunen van de gemeenschappen waarin we werken en het maken van een positief verschil in hun leven. Samen kunnen we een verschil maken en bijdragen aan een betere toekomst voor iedereen.